Om Fester Challenge

ER DER GEMT EN VINDER I DIG ? Få en succesoplevelse – for livet!

Vision

Festerchallenge blev dannet efter en drøm I mange år, af Michael Fester som ejer og er ideskaber bag firmaet, om at skabe noget hvor det personlige er I fokus. En drøm hvor mange års viden og erfaringer kan komme andre tilgode, hvor passion, livsstil og vedholdenhed kommer til udtryk gennem hele virksomheden

Mission

Fester Challenge’s mission er at give enkeltpersoner eller virksomheder – uanset niveau og ambitioner – de bedste forudsætninger for at komme godt i mål. Målet skabes via motivation – viden og realisme.

Det behøver ikke være svært at kombinere arbejde, træning, og familie på en hensigtsmæssig måde, men det kræver alligevel et vist kendskab til kroppens vitale funktioner og hvordan vi reagerer. Vi vil gerne hjælpe dig/ Jer med at optimere hverdagen via samtale, planlægning af forløb indenfor træning, slankevejlning og coaching med henblik på gennemførelse og opfølgning.

Som energisk sportsmand og instruktør i cykling, løb- samt slankevejlning, coaching med speciale i sport og salgserfaring gennem 15 år med egen virksomhed ved jeg, hvad det kræver at nå i mål – uanset om målet er at kunne løbe 5 km/et Ironman eller at skabe bedre resultater enten om det er personligt eller i virksomheden. Og disse erfaringer vil jeg gerne dele med dig.

Med uddannelser inden for sport, ernæring og certificeret coach med sport som speciale, samt stor interesse for hvad der sker ude i den store verden og egen virksomhed, er jeg hele tiden opmærksom på, hvad der rører sig i markedet for nye veje/trends, sportsudstyr og sportsernæring, og har en stor kontaktflade.

Kort sagt vil jeg gerne være med til at skabe et bedre resultat, sikre en fremtid og skabe udvikling. Beskrivelse FOREDRAG – Movitation / coaching / slankevejledning / vægttab og træning

UNDERVISNING – Personlig træning / løb / spinning / vægttab /kost & ernæring, ironman- og Vasaløbstræning

Har du nogle gode kompentencer du kan tilbyde Fester challenge, så skriv til michael@festerchallenge.dk

Share This